top of page

Project Spotlight | Jam3 | Kantoorontwerp

Kantoor ontwerp en uitvoering
Jam3, Amsterdam
April 2022

Een Inspirerende Werkplek voor Jam3

Jam3 is een creatief bureau dat innovatieve ervaringen creëert voor de merken van morgen. Na hun verhuizing van Toronto naar Amsterdam, hadden ze een nieuw thuis nodig dat hun merk en creatieve energie kon weerspiegelen. Studio Reverie heeft dit verwezenlijkt door een ruimte te creëren die zowel als thuis voelt als functioneel is voor hun creatieve processen.

Design Concept

Het ontwerp voor Jam3’s kantoor is doordrenkt met kleurrijke en retro elementen, wat een speelse en inspirerende sfeer creëert. De bar, een centrale ontmoetingsplek binnen het kantoor, is voorzien van unieke tegels die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook een gevoel van verbondenheid bevorderen.

Akoestische Oplossingen

Omdat het een grote open ruimte betreft, was het cruciaal om effectieve akoestische oplossingen te implementeren. Verschillende akoestische panelen en materialen zijn gebruikt om een rustige en productieve werkomgeving te garanderen, ondanks de open en collaboratieve aard van de ruimte.

Cool en Artistiek

De stijl van het kantoor is een perfecte weerspiegeling van Jam3’s identiteit als een cool en artistiek bedrijf. Met een mix van moderne kunst, levendige kleuren en retro accenten, biedt het kantoor een dynamische omgeving waar creativiteit en innovatie kunnen floreren.

Een Plek als Thuis

Na twee jaar van thuiswerken, was het voor Jam3 essentieel om een kantoor te hebben waar medewerkers weer met plezier naartoe gaan. Studio Reverie heeft deze wens vervuld door een warme, uitnodigende en inspirerende werkplek te creëren waar het team van Jam3 zich echt thuis voelt.

Ook zo'n mooi kantoor? Klik hier om te zien wat Studio Reverie te bieden heeft.

bottom of page