top of page

OVER STUDIO REVERIE INTERIEUR ONTWERP


Studio Reverie is een interieur ontwerpstudio die gespecialiseerd is in zakelijk & hospitality design. Maar ontwerpt ook interieurs van in particuliere woningen in midden / hoog segment.

Interieur stylist Haarlem- Portrait Sanne Hordijk
Interieur ontwerp woning -Inrichting kinderhoekje woonkamer

Wij leveren ontwerp vanaf de tekentafel tot turn key oplevering. We hebben een groot netwerk van bouwers, leveranciers & merken waarmee we samenwerken.

Bij Studio Reverie hebben we een grote voorliefde voor kleur, vorm en materialen en voor het creëren van een perfecte mix tussen esthetiek en functie in interieurs. Ruimtes creëren die vredig, comfortabel en toch speels aanvoelen. Ruimtes die aanvoelen als een warme deken, wekken positiviteit op en laten je inspireren.

Mijn naam is Sanne, ik ben drijvende kracht achter Studio Reverie. Eind 2019, na 10 jaar als schoenenontwerper bij Nike te hebben gewerkt , besloot ik mijn hart te volgen en te gaan werken met mijn oude passie in architectuur & interieurontwerp . Ik heb oog voor kleur & trends, ben een innovatieve denker & denk in oplossingen. Ik heb een sterke intuïtie om aan te voelen wat klanten willen en nodig hebben, zelfs voordat ze het weten. Het is mijn missie om samen met mijn klant dat droominterieur te creëren.

Let's talk
bottom of page