top of page

Interieur ontwerp
Amsterdam en omgeving.

Studio Reverie is een interieur styling en ontwerp studio nabij Amsterdam die gespecialiseerd is in commercial & hospitality design. Maar ontwerpt ook interieurs van in particuliere woningen in midden / hoog segment.

 

Wij leveren ontwerp vanaf de tekentafel tot turn key oplevering. We hebben een groot netwerk van bouwers, leveranciers & merken waarmee we samenwerken.

 

Bij Studio Reverie hebben we een grote voorliefde voor kleur, vorm en materialen en voor het creëren van een perfecte mix tussen esthetiek en functie in interieurs, ruimtes creëren die vredig, comfortabel en toch speels aanvoelen, ruimtes die aanvoelen als een warme deken, wekken positiviteit op en laten je inspireren.

Herkenbaar? U komt uw huis of bedrijfspand binnen en voelt direct dat er iets ontbreekt. Het interieur weerspiegelt niet de sfeer die u wenst. De ruimte mist harmonie en de balans tussen esthetiek en functionaliteit is ver te zoeken. Misschien hebt u moeite met het kiezen van de juiste kleuren, materialen of indelingen om uw visie tot leven te brengen.Of misschien voelt de ruimte kil en onpersoonlijk, zonder de warmte en gezelligheid die u voor ogen had.

 

U merkt dat de verlichting niet optimaal is, waardoor de ruimte donker en onaantrekkelijk lijkt. De meubels passen niet goed bij elkaar of zijn niet praktisch voor uw dagelijks gebruik, wat leidt tot een rommelige en onhandige indeling. Misschien hebt u prachtige meubels en decoraties, maar ze komen niet tot hun recht in de huidige opstelling.

Daarnaast kunt u zich gefrustreerd voelen door het gebrek aan opbergruimte, waardoor uw spullen overal verspreid liggen en de ruimte chaotisch aanvoelt. Of misschien ontbreekt het uw interieur aan een duidelijk thema of samenhang, waardoor het geheel onsamenhangend en onaf oogt.

Het kan ook zijn dat u zich overweldigd voelt door de vele keuzes die er zijn, van verfkleuren tot meubelstijlen, en u weet niet waar te beginnen of hoe alles te combineren. U wilt een interieur dat zowel stijlvol als functioneel is, maar u weet niet hoe u dit kunt bereiken.

Bij Studio Reverie begrijpen we deze pijnpunten. Wij zijn er om u te helpen en te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat u uiteindelijk een interieur krijgt dat niet alleen mooi is, maar ook perfect aansluit bij uw behoeften en levensstijl.

Waarom Studio Reverie de juiste partner voor u is?

Bij Studio Reverie begrijpen we deze pijnpunten en hebben we de expertise om u te helpen.Wij begeleiden u van het allereerste ontwerp tot de volledige uitvoering van uw project. 

 • Diepgaande Analyse en Begrip van Uw Behoeften: We beginnen met een grondige analyse van uw ruimte en luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften. Door ons in te leven in uw situatie, kunnen we een ontwerp creëren dat perfect aansluit bij wat u voor ogen hebt.

 • Begeleiding van Concept tot Realisatie: Van de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering, wij begeleiden u door elke stap van het proces. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details; wij regelen alles voor u.

 • Samenhangend en Uniek Ontwerp: We creëren een samenhangend ontwerp dat een duidelijk thema volgt, zodat uw interieur een consistent en afgewerkt gevoel heeft. Onze ontwerpen zijn uniek en weerspiegelen uw persoonlijke stijl en smaak.

 • Uitgebreid Netwerk van Leveranciers en Vaklui: Dankzij onze langdurige samenwerkingen met diverse leveranciers en een groot bestand aan vaklui, kunnen wij u de beste kwaliteit en service garanderen. Dit betekent ook dat wij u kunnen helpen profiteren van speciale kortingen en aanbiedingen.

 • Ervaring en Expertise: Ons team van ervaren ontwerpers weet precies hoe ze een ruimte moeten transformeren tot een functioneel en esthetisch meesterwerk, of het nu gaat om een residentieel project of een commercieel pand.

 • Lokale Focus: Wij werken voornamelijk in Amsterdam en de omliggende gebieden. Dit betekent dat wij een diepgaande kennis hebben van de lokale markt en trends, en snel kunnen inspelen op uw specifieke behoeften en voorkeuren.

 • Optimalisatie van Verlichting en Indeling: Onze specialisten zorgen ervoor dat de verlichting in uw ruimte optimaal is, waardoor elke hoek goed verlicht wordt en een aangename sfeer ontstaat. We herstructureren de indeling van uw meubels om een functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimte te creëren.

 • Harmonieuze Combinatie van Materialen en Kleuren: We helpen u bij het selecteren van de juiste kleuren en materialen die bij elkaar passen en uw ruimte tot leven brengen. Onze ontwerpen zorgen voor een harmonieuze en uitnodigende sfeer die zowel stijlvol als persoonlijk is.

Ontdek het Verschil met Studio Reverie

Onze diensten:

Of u nu een volledige renovatie plant of slechts enkele ruimtes wilt opfrissen, wij staan voor u klaar met op maat gemaakte oplossingen:

 • Interieurontwerp: Van de eerste schetsen tot gedetailleerde 3D-ontwerpen.

 • Projectmanagement: Wij zorgen voor een soepele coördinatie en uitvoering van uw project.

 • Styling en Inrichting: Het selecteren van de perfecte meubels, decoraties en accessoires om uw ruimte compleet te maken.

Laat ons u helpen de ruimte van uw dromen te creëren zonder stress of zorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat Studio Reverie voor u kan betekenen.

Email: hello@studio-reverie.com
Telefoon: +31 6 43819301

.jpg

We worked with Sanne to help with the kitchen and  the realization and sourcing. Also to come up with handy storage solutions for our children's bed room as well as a fun and creative way to add dimension and more storage to our living room.

Sanne is collaborative and a pleasure to work with. She's not afraid to think outside of the box and is generous with her ideas. She has great connections and knowledge of the technical parts.

Karin Hesselvik. Amsterdam 2023

Sanne_web_TwentyTwelvePhotography_DSC5532.jpg

Yes! Ik kan wel wat hulp gebruiken!

Thanks for submitting!

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
bottom of page