top of page

Project spotlight | Verian / Kantar Public | kantoor ontwerp

Kantoor ontwerp, uitvoering & project management
Amsterdam​ Sept 2023
 

Verian, voorheen bekend als Kantar Public, staat wereldwijd aan de top als een doelgerichte, onafhankelijke onderzoeks-, bewijs-, evaluatie- en communicatiebureau. Hun toewijding aan het dienen van overheden en het publieke domein is ongeëvenaard. Het is dan ook met grote trots dat wij zijn uitgenodigd om een omgeving te creëren die niet alleen warmte en huiselijkheid uitstraalt, maar ook flexibel en aanpasbaar is aan de nieuwe manier van werken.

Bij Verian draait alles om mensen. Daarom was het onze missie om een ruimte te ontwerpen die niet alleen functioneel is, maar ook een gevoel van gemeenschap en verbondenheid bevordert. Met dit in gedachten hebben we gezorgd voor een overvloed aan vergaderruimtes in verschillende formaten, zodat elk team de perfecte plek heeft om samen te komen en te brainstormen. Van intieme breakout-ruimtes tot grotere conferentiezalen, er is voor elk wat wils.

Maar werken bij Verian gaat niet alleen over vergaderingen en brainstormsessies. Het draait ook om het creëren van momenten van ontspanning en plezier. Daarom hebben we gezorgd voor een gezellige bistro waar collega's kunnen genieten van een ontspannen lunch en een praatje kunnen maken in een informele setting. En voor diegenen die na het werk willen ontspannen, hebben we een uitnodigende ruimte gecreëerd waar ze kunnen genieten van een drankje en sociale evenementen kunnen bijwonen.

Wij zijn vereerd dat we deel mochten uitmaken van dit prachtige project en kijken ernaar uit om te zien hoe deze ruimte tot leven komt met de energie en creativiteit van de Verian-familie.

bottom of page