top of page

Project Spotlight | Brinkhof advocaten | kantoor styling.

Kantoor ontwerp / Restaurant ontwerp en uitvoering.
Brinkhof BV Amsterdam
December, 2022
​/ Restaurant ontwerp en uitvoering.

Brinkhof is een toonaangevend advocatenkantoor met een sterke focus op innovatie en technologie. In 2021 verhuisden ze naar een prachtig pand op het Amsterdamse Bickerseiland. Het interieur had echter nog wat aandacht nodig om echt tot zijn recht te komen. Studio Reverie werd gevraagd om warmte en karakter toe te voegen aan dit unieke kantoor.

Klassiek en Chique Uiterlijk

Voor Brinkhof hebben we gekozen voor een klassiek en chique ontwerp. Dit is gerealiseerd door het gebruik van notenhout, fluweel met texturen en donkere staalaccenten. Deze materialen geven het kantoor een tijdloze en elegante uitstraling.

Kleurenpalet

Het kleurenpalet bestaat uit koele grijs- en blauwtinten, aangevuld met warme roze- en bruintinten. Deze combinatie zorgt voor een balans tussen een professionele en uitnodigende sfeer.

Natuurlijke Materialen

In de gemeenschappelijke ruimtes hebben we gekozen voor natuurlijke materialen zoals handgemaakte tegels, eikenhouten panelen en rijke stoffen met natuurlijke texturen. Dit creëert een warme en gastvrije omgeving waarin zowel medewerkers als bezoekers zich prettig voelen.

Aankleding en Styling

Het restaurant in het pand hebben we aangekleed met stijlvolle tegels, raambekleding, groene planten en diverse styling objecten. Deze elementen voegen een vleugje gezelligheid en levendigheid toe aan de ruimte.

Conclusie

Studio Reverie heeft met trots gewerkt aan het interieurontwerp en de uitvoering voor Brinkhof advocatenkantoor. Door een mix van klassieke elegantie en moderne warmte hebben we een ruimte gecreëerd die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Brinkhof kan nu met trots hun cliënten ontvangen in een kantoor dat hun innovatieve en vooruitstrevende karakter weerspiegelt.

bottom of page