top of page

De interieurstylist voor
interieuradvies in
Haarlem en omgeving

Studio Reverie is een interieur styling en ontwerp studio nabij Amsterdam die gespecialiseerd is in commercial & hospitality design. Maar geeft ook interieuradvies voor particuliere woningen in midden / hoog segment.

 

Wij leveren ontwerp vanaf de tekentafel tot turn key oplevering. We hebben een groot netwerk van bouwers, leveranciers & merken waarmee we samenwerken.

 

Bij Studio Reverie hebben we een grote voorliefde voor kleur, vorm en materialen en voor het creëren van een perfecte mix tussen esthetiek en functie in interieurs, ruimtes creëren die vredig, comfortabel en toch speels aanvoelen, ruimtes die aanvoelen als een warme deken, wekken positiviteit op en laten je inspireren.

Waarom interieuradvies van Studio Reverie?

Bij Studio Reverie bieden wij de oplossing voor al deze uitdagingen. Wij begeleiden u van het allereerste ontwerp tot de volledige uitvoering van uw project. Hier is waarom u ons nodig heeft:

 • Volledig Ontwerp en Uitvoering: Wij nemen het volledige proces uit handen, van het eerste concept tot de laatste afwerking. U kunt erop vertrouwen dat wij alles coördineren en uitvoeren volgens uw wensen.

 • Uitgebreid Netwerk van Leveranciers en Vaklui: Dankzij onze langdurige samenwerkingen met diverse leveranciers en een groot bestand aan vaklui, kunnen wij u de beste kwaliteit en service garanderen. Dit betekent ook dat wij u kunnen helpen profiteren van speciale kortingen en aanbiedingen.

 • Ervaring en Expertise: Ons team van ervaren ontwerpers weet precies hoe ze een ruimte moeten transformeren tot een functioneel en esthetisch meesterwerk, of het nu gaat om een residentieel project of een commercieel pand.

 • Lokale Focus: Wij werken voornamelijk in Amsterdam en de omliggende gebieden. Dit betekent dat wij een diepgaande kennis hebben van de lokale markt en trends, en snel kunnen inspelen op uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Wat biedt Studio Reverie?

Bij Studio Reverie begrijpen we dat het inrichten van een huis of kantoor een uitdagende en tijdrovende taak kan zijn. Veel van onze klanten lopen tegen de volgende dingen aan:

 • Tijdgebrek: Het vinden van de tijd om een interieurproject te plannen en uit te voeren naast een drukke agenda kan overweldigend zijn.

 • Gebrek aan Expertise: Het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubelstukken die niet alleen mooi zijn maar ook functioneel, vergt kennis en ervaring.

 • Stress van Coördinatie: Het managen van verschillende leveranciers en vaklieden kan stressvol zijn, vooral als u geen ervaring heeft met projectbeheer.

 • Kostenoverschrijding: Zonder de juiste planning en connecties kan een interieurproject al snel duurder uitvallen dan oorspronkelijk begroot.

Onze diensten:

Of u nu een volledige renovatie plant of slechts enkele ruimtes wilt opfrissen, wij staan voor u klaar met op maat gemaakte oplossingen:

 • Interieurontwerp: Van de eerste schetsen tot gedetailleerde 3D-ontwerpen.

 • Projectmanagement: Wij zorgen voor een soepele coördinatie en uitvoering van uw project.

 • Styling en Inrichting: Het selecteren van de perfecte meubels, decoraties en accessoires om uw ruimte compleet te maken.

Neem vandaag nog contact op!

Laat ons u helpen de ruimte van uw dromen te creëren zonder stress of zorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat Studio Reverie voor u kan betekenen.

Email: hello@studio-reverie.com
Telefoon: +31 6 43819301

Wat zeggen onze klanten over ons

.jpg

We worked with Sanne to help with the kitchen and  the realization and sourcing. Also to come up with handy storage solutions for our children's bed room as well as a fun and creative way to add dimension and more storage to our living room.

Sanne is collaborative and a pleasure to work with. She's not afraid to think outside of the box and is generous with her ideas. She has great connections and knowledge of the technical parts.

Karin Hesselvik. Amsterdam 2023

Sanne_web_TwentyTwelvePhotography_DSC5532.jpg

Yes! Ik kan wel wat hulp gebruiken!

Thanks for submitting!

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
bottom of page