top of page

Interieur ontwerp kantoor en begeleiding. 

TwentyTwelvePhotography - Sanne-2267.jpg

INTERIEUR ONTWERP KANTOOR

Studio Reverie is een gerenommeerde interieur styling en ontwerpstudio gevestigd nabij Amsterdam, die uitblinkt in het ontwerpen van commerciële ruimtes, kantoorinrichting en hospitality design. Met een toegewijd team van professionals streven we ernaar om uw visie te vertalen naar werkelijkheid, van concept tot volledige oplevering.

 

Onze diensten omvatten het volledige spectrum van interieurontwerp, vanaf de initiële schetsen tot de laatste afwerkingen. We zijn trots op ons uitgebreide netwerk van bouwers, leveranciers en merken, waarmee we nauw samenwerken om hoogwaardige resultaten te garanderen die aan uw verwachtingen voldoen en deze overtreffen.

Bij Studio Reverie omarmen we een passie voor kleur, vorm en materialen. We geloven in het creëren van ruimtes die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en inspirerend. Ons doel is om een perfecte balans te vinden tussen esthetiek en functionaliteit, waarbij we ruimtes ontwerpen die een gevoel van rust, comfort en speelsheid uitstralen. We streven ernaar om omgevingen te creëren die positiviteit stimuleren en mensen inspireren om hun beste zelf te zijn.

Met een focus op maatwerk en aandacht voor detail, zetten we ons in om unieke en persoonlijke ontwerpen te leveren die de identiteit en het karakter van uw bedrijf weerspiegelen. Of het nu gaat om een kantoorruimte die uitnodigt tot samenwerking en creativiteit, een hotellobby die gasten verwelkomt met warmte en elegantie, of een restaurant dat een onvergetelijke culinaire ervaring biedt, wij zijn er om uw visie tot leven te brengen.

Onze expertise strekt zich uit tot het beheren van projecten van elke omvang, waarbij we streven naar perfectie in elk detail. Of u nu een kleine kantoorrenovatie plant of een grootschalig hotelproject, wij bieden een persoonlijke en professionele aanpak die aansluit bij uw behoeften en doelstellingen.

Kortom, bij Studio Reverie zijn we gepassioneerd door het creëren van ruimtes die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar die ook een positieve impact hebben op het welzijn en de productiviteit van degenen die ze gebruiken. Laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw droominterieur en ontdek de kracht van design dat zowel esthetisch als functioneel is.

Bekijk meer recente kantoor Projecten

Waarom werken met Studio Reverie?

Studio Reverie – Waar esthetiek en functionaliteit samenkomen in perfectie.

Heeft uw kantoor een verouderde uitstraling? Mist het de dynamiek en professionaliteit die u voor uw bedrijf wenst? Een ongeïnspireerde kantooromgeving kan de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers negatief beïnvloeden. Wellicht worstelt u met het kiezen van de juiste indeling, kleuren en meubels om een samenhangende en functionele werkruimte te creëren. Of heeft u behoefte aan een volledig nieuw ontwerp voor uw kantoorinrichting, maar weet u niet waar te beginnen. Het kan ook zijn dat uw huidige interieuradvies kantoor niet voldoet aan uw verwachtingen en uw ruimte niet optimaal benut.

Bij Studio Reverie begrijpen we deze pijnpunten en bieden we oplossingen die uw kantoorruimte transformeren tot een inspirerende en efficiënte werkomgeving.

Wat Studio Reverie Biedt

  • Maatwerk Interieuradvies Kantoor: Ons team van ervaren ontwerpers biedt interieuradvies dat volledig is afgestemd op uw wensen en bedrijfsdoelen. We luisteren naar uw behoeften en creëren een plan dat de unieke identiteit van uw bedrijf weerspiegelt.

  • Professioneel Interieur Ontwerp Kantoor: Van concept tot realisatie, wij bieden een compleet ontwerptraject voor uw kantoorinrichting. Onze ontwerpen combineren esthetiek met functionaliteit, zodat uw ruimte niet alleen mooi oogt, maar ook praktisch en productief is.

  • Optimalisatie indeling van Kantoorinrichting: Wij analyseren uw huidige kantoorindeling of van de nieuwe ruimte en identificeren verbeterpunten. Door slimme indelingsoplossingen en innovatieve designconcepten te gebruiken, optimaliseren we de flow en efficiëntie van uw kantoor.

  • Gebruik van Kwalitatieve Materialen: Bij Studio Reverie werken we met hoogwaardige materialen en meubilair. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzame en langdurige oplossingen die de dagelijkse kantooractiviteiten ondersteunen.

  • Uitgebreid Netwerk van Leveranciers en Vaklui: Dankzij onze langdurige samenwerkingen met diverse leveranciers en een groot bestand aan vaklui, kunnen wij u de beste kwaliteit en service garanderen. Dit betekent ook dat wij u kunnen helpen profiteren van speciale kortingen en aanbiedingen.

  • Ervaring en Expertise: Ons team van ervaren ontwerpers weet precies hoe ze een ruimte moeten transformeren tot een functioneel en esthetisch meesterwerk, of het nu gaat om een residentieel project of een commercieel pand.

  • Lokale Focus: Wij werken voornamelijk in Amsterdam en de omliggende gebieden. Dit betekent dat wij een diepgaande kennis hebben van de lokale markt en trends, en snel kunnen inspelen op uw specifieke behoeften en voorkeuren.

 

Neem vandaag nog contact op!

 

Wilt u uw kantoor transformeren tot een inspirerende en functionele werkruimte? Bent u zoek naar zakelijk interieuradvies? Kies voor Studio Reverie en ervaar het verschil dat professioneel interieuradvies en ontwerp kan maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij uw kantoorinrichting kunnen verbeteren.

Email: hello@studio-reverie.com.        

Telefoon: +31 6 43819301

Wat zeggen zakelijke klanten over ons

Raneem Jamal portrait

We collaborated with Sanne @ Studio Reverie for the Jam3 HQ in Amsterdam and the experience was so great we did it twice! As the studio manager overseeing the project, I am delighted to share my positive experience with Sanne.

Sanne demonstrated a profound understanding of our requirements from the very beginning. Her ability to translate our vision into a space that met our expectations is a testament to her creativity and expertise. The design solutions offered were innovative, functional, and perfectly aligned with our brand identity.

Sanne has a high level of dedication, attention to detail, and a genuine passion for her work.
I wholeheartedly recommend Studio Reverie to anyone seeking a design partner who goes above and beyond expectations.

Thank you, Sanne, for our collaboration, I have enjoyed working with you and I look forward to do it again in the future.

Raneem Jamal _ Jam 3_ Amsterdam 2023

Voor deze bedrijven hebben wij al een mooi kantoor mogen inrichten:

Scherm­afbeelding 2024-05-31 om 12.40.55.png
Logo Artbox
download-1.png
Logo Brinkhof
Scherm­afbeelding 2024-05-31 om 12.50.37.png
Logo B2 makelaars
bottom of page