top of page

Interieur ontwerp studio
haarlem en omgeving

Studio Reverie is een toonaangevende interieurontwerp studio in Haarlem, gespecialiseerd in commercieel en hospitality design. Daarnaast realiseren we ook hoogwaardige interieurs voor particuliere woningen in het midden- en hoogsegment.

Wij verzorgen het complete ontwerptraject, van de eerste schets tot en met de turn-key oplevering. Met ons uitgebreide netwerk van aannemers, leveranciers en merken garanderen we het succes van elk project.

Bij Studio Reverie koesteren we een diepe liefde voor kleur, vorm en materialen. Ons doel is om in elk ontwerp een perfecte harmonie te vinden tussen esthetiek en functionaliteit. Onze interieurs zijn sereen, comfortabel en speels, en bieden een warme, uitnodigende sfeer. 

Welkom bij Studio Reverie

Uw Specialist in Interieurontwerp in Haarlem en Omgeving

Wat biedt Studio Reverie?

Herkenbaar? U betreedt uw huis of bedrijfspand en voelt dat er iets ontbreekt. Het interieur straalt niet de sfeer uit die u voor ogen had. De ruimte voelt niet harmonieus aan, en de balans tussen esthetiek en functionaliteit lijkt ver te zoeken. Misschien hebt u moeite met het vinden van de juiste kleuren, materialen of indelingen die uw visie tot leven brengen. U heeft beiden een andere smaak en komt er samen niet uit. Of misschien weet u gewoon niet waar u moet beginnen.

Bij Studio Reverie begrijpen we uw wensen en de dingen waar u tegenaan loopt en wij helpen u hier graag mee!

Waarom Kiezen Voor Studio Reverie?

 • Lokale Expertise: Met onze focus op Haarlem en Amsterdam en omgeving, hebben wij een diepgaande kennis van de lokale markt en trends, waardoor wij uw specifieke behoeften snel kunnen vervullen.

 • Expertise in Diverse Sectoren: Of het nu gaat om commercial en hospitality design of om particuliere woningen in het midden- en hoogsegment, wij hebben de expertise om uw ruimte volledig te transformeren.

 • Van Concept tot Turnkey Oplevering: Wij begeleiden u vanaf het allereerste concept tot aan de volledige oplevering van uw project. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details; wij regelen alles. Ons uitgebreide netwerk van betrouwbare aannemers, leveranciers en merken zorgt ervoor dat elk project soepel en succesvol verloopt.

 • Persoonlijke Benadering: Elke klant en elke ruimte is uniek. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, en creëren een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Uw visie staat centraal in ons ontwerp.

 • Perfecte Balans Tussen Esthetiek en Functionaliteit: Bij Studio Reverie streven we naar een ideale mix van schoonheid en bruikbaarheid. Onze ontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch en comfortabel. We creëren ruimtes die aanvoelen als een warme deken, uitnodigend en inspirerend.

 • Liefde voor Kleur, Vorm en Materialen: Onze passie voor kleur, vorm en materialen komt tot uiting in elk project. We experimenteren met verschillende combinaties om een unieke en harmonieuze sfeer te creëren. Het resultaat is een interieur dat positiviteit uitstraalt en de zintuigen prikkelt.

Ervaar het Verschil met Studio Reverie:

Wij geloven dat een goed ontworpen interieur het welzijn en de productiviteit kan verbeteren. Laat ons u helpen om van uw ruimte een plek te maken waar u graag tijd doorbrengt, of het nu thuis is of in een commerciële setting. Kies voor Studio Reverie en ervaar het verschil dat een doordacht en stijlvol interieur kan maken.​

Onze diensten:

Of het nu gaat om een complete renovatie of het opfrissen van enkele ruimtes, wij bieden maatwerkoplossingen:

 • Interieurontwerp: Van conceptuele schetsen tot gedetailleerde 3D-ontwerpen.

 • Projectmanagement: Wij zorgen voor een vlekkeloze coördinatie en uitvoering van uw project.

 • Styling en Inrichting: Selectie van de perfecte meubels, decoraties en accessoires om uw ruimte compleet te maken.

Neem vandaag nog contact op!

Laat ons u helpen om uw droomruimte te realiseren zonder stress. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat Studio Reverie voor u kan betekenen.

Email: hello@studio-reverie.com
Telefoon: +31 6 43819301

Wat zeggen onze klanten over ons

.jpg

We worked with Sanne to help with the kitchen and  the realization and sourcing. Also to come up with handy storage solutions for our children's bed room as well as a fun and creative way to add dimension and more storage to our living room.

Sanne is collaborative and a pleasure to work with. She's not afraid to think outside of the box and is generous with her ideas. She has great connections and knowledge of the technical parts.

Karin Hesselvik. Amsterdam 2023

Sanne_web_TwentyTwelvePhotography_DSC5532.jpg

Yes! Ik kan wel wat hulp gebruiken!

Thanks for submitting!

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
bottom of page