top of page

AANBOD INTERIEUR ADVIES WONING

Stel je voor dat je huis jullie karakter & leefstijl ten volste vertegenwoordigd en inspeelt op jullie behoeftes, waardoor jullie geborgenheid en gemak ervaren.

Je gaat verbouwen of verhuizen en er is zoveel dat op je afkomt, zoveel keuzes te maken en je weet niet precies hoe alles bij elkaar staat, of het zo zal worden zoals je hoopt. Je bent bang dat je de verkeerde keuzes maakt, waardoor je geld weggooit. Als je een investering doet wil je ook dat het heel mooi wordt natuurlijk.

Daarom is het belangrijk om met een goed uitgedacht visueel interieurplan te werk te gaan. Een plan waarin de mogelijkheden van een ruimte naast elkaar worden gezet,  waarbij visuele ondersteuning je helpt de juiste keuze te maken.

Studio Reverie biedt ook bouwbegeleiding en project begeleiding. Hierbij kunt u gebruikmaken van de kennis, contacten en kortingen die Studio Reverie in huis heeft. Begeleiding kunt u bovenop u pakket aanvragen.

Ook bieden wij opmaat ontworpen meubels aan die wij samen met een meubelmaker voor u kunnen laten realiseren. Ook dit is een dienst die bij boven op een pakket bieden.

 

Basis pakketten

The nice plan

Dit plan geeft je een goede start. Het vertelt je de kleuren, materialen en meubelstijlen zodat je een goed beeld krijgt van de gewenste stijl en veranderingen. De rest van het onderzoek is aan jou! Jij krijgt:

- Style moodboards

- Kleur en materialen moodboards & stalen

- Moodboards in meubelstijl

- 1 Indelingsvariatie

- Aankleding plan muren op plattegrond

- Intake en presentatie gesprek.

 

Prijs op aanvraag, startend vanaf €1500,- per ruimte.

Voorbeeld van moodboard inrcihting
3d afbeelding van het ontwerp

The master plan

Dit is een totaal ontwerp pakket voor één grote ruimte. Het is een visueel en interactief plan, je hoeft enkel op de linkjes te klikken en te bestellen. Je krijgt:

- Style moodboards

- Kleur en materialen moodboards & stalen

- 3D plaatjes  & video

- Shopping list

- 2 indeling variaties

- Lichtplan

- schets 1 opmaat meubel 

- Aankleding plan muren op plattegrond

- 3 contact momenten, waarvan 2 life en 1 online

 

Prijs op aanvraag, startend vanaf €2500,- per ruimte.

The small consultation

In dit 2 uur durende consult bij je thuis kun je mij alles vragen waar je advies bij wilt. Na een online intake stuur je me een lijst met dingen die ik van je nodig heb,  dan kijk ik naar je 'problemen' in huis en neem ik inspirerende kleuren & materialen mee.

 

Dit is geen visueel plan, alleen tips en jij doet de rest!

 

Prijs vanaf €525,- 

Kleur advies

Verbouwing totaal plan

Studio Reverie biedt een Masterplan + bouwbegeleiding en project begeleiding. Hierbij kunt u gebruikmaken van de kennis, contacten en kortingen die Studio Reverie in huis heeft en wordt u totaal ontzorgt en begeleid van ontwerp tot realisatie.

 

Prijs op aanvraag.

Kitchen design
Let's talk

Aanvullende pakketten

Aanvullend op de basis pakketen kunt u nog extra's afnemen. Juist als u toch nog een lichtplan wil of graag een kant en klare shopping list wil of nog liever bouwbegeleiding krijgt of hulp bij de aankoop (incl mooie kortingen bij samenwerkende leveranciers)

The Light plan

Na een online intake waarin u uw wensen uiteenzet, wordt u gevraagd een lijst op te sturen met dingen die we van u nodig hebben. Ongeveer 2 weken later kunt u een volledig plan verwachten, met:

- Verlichtingstips voor je ruimte.

- Moodboard om de algehele stijl te illustreren.

- Lichtplan op plattegrond.

- Een selectie van lampen en technische info.

- één aanpassingsronde.

- U ontvangt een aanklikbaar pdf-document.

 

Prijs vanaf €750-  per kamer.

10 Rittenkaart

Dit is een 10 ritten consultatie kaart. Deze is in te vullen naar gelang wat de hulp vraag is. Het kunnen schets ontwerpen zijn, bouw begeleiding of offerte aanvragen. 

Deze kaart is ideaal als je net nog wat extra hulp nodig heb of als aanvulling op een eerder basis pakket.

 

Prijs inc btw €968,- 

Shopping 

Wilt u het gemak van de aankoop uit handen geven en profiteren van fijne kortingen die ik krijg bij leveranciers? Dit plan verdient zich zelf meestal terug!

 

Prijs op aanvraag

Bouw begeleiding

Wilt u totaal ontzorgt worden en gebruikmaken van de kennis en aannemers van Studio Reverie. Zodat u onder begeleiding jullie verbouwing of re-styling ingaat met vertrouwen en minimale stress. 

 

Prijs op aanvraag

Let's talk
bottom of page