top of page

Stel je voor dat je huis jullie karakter en leefstijl ten volste vertegenwoordigd en inspeelt op jullie behoeftes, waardoor jullie geborgenheid en gemak ervaren.Stel je voor dat het zo mooi word dat het jullie verwachtingen overtreft?
 

 

Je gaat verbouwen of verhuizen en er is zoveel dat op je afkomt, zoveel keuzes te maken en je weet niet precies hoe alles bij elkaar staat, of het zo zal worden zoals je hoopt. Je bent bang dat je de verkeerde keuzes maakt, waardoor je geld weggooit. Als je een investering doet wil je ook dat het heel mooi wordt natuurlijk.

 

 

Daarom is het belangrijk om met een goed uitgedacht visueel interieurplan te werk te gaan. Een plan waarin de mogelijkheden van een ruimte naast elkaar worden gezet,  waarbij visuele ondersteuning je helpt de juiste keuze te maken.

Sanne_web_TwentyTwelvePhotography_DSC5532.jpg

Interieur ontwerp pakketten

Pakket S _  Mini consult 

 

Heb je vragen over je interieur en komen jullie er alleen of samen niet uit? Hebben jullie behoefte aan een frisse blik en tips van een interieurstylist ?

Ik kom bij jullie langs voor  2 uur en geef veel tips over de inrichting, kleur en wat voor soort items er bij passen. Ik bereid dit gesprek voor door een vragenlijst en foto's te vragen, waarna ik vervolgens kijk of ik passende kleur en materiaal stalen mee kan nemen.

 Dit gesprek kan ook via zoom.

€385,- ex btw

( ex reiskosten )

Wil je naderhand een samenvatting van het advies ontvangen, met waar van toepassing een link en de genoemde kleuren en merken. €100,-incl btw

Interieur advies mini consult

Pakket M  _ Interieur styling 

Dit pakket bestaat uit een moodboard waarin je in één slag kan zien hoe de sfeer moet worden.  Je ontvangt meerdere sfeer moodboards een kleur en materiaal plan en een indelingsplan, waarin ik de verschillende indelingsopties uitlicht. Met dit plan kunnen jullie zelf weer door, omdat jullie nu een duidelijk plan hebben, een keuze kunnen maken voor de juiste indeling omdat jullie het nu ruimtelijk voor je zien, en aan de hand van de sfeerbeelden en het kleur en materiaal plan kunnen gaan shoppen. 

Wat krijg je:

 

 • Intake thuis

 • Sfeer moodboards

 • Kleur & materialen voorstel

 • 2 indeling variaties op plattegrond

 • Meubel stijl sfeer beeld (dit is zonder concrete voorstellen, wil je wel met shoplist en concrete voorstellen dan kan dit voor €500,- extra)

 • Aankleding plan muren op plattegrond

 • 2 contact momenten, waarvan 1 life en 1 online

 • 1 aanpassingsronde ( max 5 aanpassingen)

 

Kosten voor een woon / eetkamer ( zonder keuken) vanaf €1500,- ex btw. 

Prijs andere ruimtes op aanvraag.

Hebben jullie wel behoefde aan meubel voorstellen of aan een visuele 3D van de ruimte dan is het L pakket heel fijn en uitgebreid. Of kan je bijvoorbeeld later een shoppinglist er bijvoegen!

Schermafbeelding 2021-01-12 om 14.51.15.

Pakket L  _ Totaal ontwerp plan

Een volledig ontwerp, waarbij overal aan is gedacht en is uitgewerkt. Alle kleuren , materialen, vormen , stijlen en meubels werken samen en passen perfect bij jullie leefstijl en persoonlijkheid. Het ontwerp wordt visueel gemaakt door  3D beelden en in een uitgebreide presentatie verwerkt  met klikbare linkjes naar de shopping pagina's. Jullie zijn volledig klaar om te beginnen aan de uitvoering!

Wat krijg je:

 

 • Intake thuis

 • Sfeer moodboards

 • Kleur & materialen voorstel

 • 2 indeling variaties op plattegrond

 • Meubel plan met klikbare shoplist naar weblinks

 • Aankledings plan muren en raambekleding.

 • Lichtplan

 • 3D visualisaties ruimtes

 • 3D Animatie

 • Evt schets 1 opmaat meubel (dit is geen technische tekening)

 • 3 contact momenten, waarvan 2 life en 1 online

 • 1 aanpassingsronde ( max 10 aanpassingen)

 

Kosten voor een woon / eetkamer vanaf  €2500,- ex btw

Prijs andere ruimtes op aanvraag

 

Echt helemaal ontzorgt worden? Laat mij dan ook de aanschaf van de meubels voor jullie doen, door samenwerkingen met leveranciers kan ik een mooie korting regelen, hierdoor haal je vaak de extra kosten hiervoor eruit!

 

Behoefte aan project begeleiding? Bespreek de mogelijkheden!​​

Intake

De intake kan via Zoom of bij jullie thuis. Het liefste kom ik naar jullie toe voor de intake dan ontmoeten we elkaar, dan zie ik de ruimte ook en kunnen jullie al jullie plannen met mij delen. Voor de intake en offerte reken ik een kleine vergoeding van mijn tijd , deze komt te vervallen als je een pakket afneemt.

​​

Kosten Particulier €100,- inc btw , Kosten Zakelijk €150,- inc btw

( 25 km van Haarlem reiskosten incl , anders €0,30 km)

extra diensten

Moodboard_edited.jpg

Moodboard

Een moodboard waarin je in een slag kan zien hoe de sfeer moet worden, met welke kleuren en materialen er gewerkt gaat worden. Dit kan je als een handvat gebruiken bij het creeeren van je interieur, meenemen als je gaat winkelen en gebruiken om op terug te vallen. 

Intake en communicatie gaan per mail  of telefoon.   

 

Per ruimte vanaf  €350,-             

Volledig verzorgd interieur

Aankoop meubels & Project uitvoering

Heb je liever het complete plaatje?

 Een totaal interieur ontwerp plus de aankoop van meubels en /of uitvoering.

Niet alle webshops of winkels af moeten gaan, leveringen regelen en wel het voordeel van een goede prijs krijgen. Studio Reverie werkt samen met veel mooie merken en leveranciers.

 

Prijs op aanvraag en afhankelijk van totaal budget

Shopping list

Extra optie die je boven op je Moodboard en indelingsplan kan nemen, waarbij je verschillende opties krijgt van meubels die in jouw interieur passen, je hoeft enkel op de plaatje in het document te klikken en je komt op de juiste webpagina.

 

Per ruimte vanaf €400,- ​

Schermafbeelding 2021-02-08 om 12.05.11.png
Schermafbeelding 2021-01-12 om 14.10_edi

Lichtplan

Hulp bij het bepalen van een goed lichtplan? Of hulp nodig met bepalen van licht en elektra punten voor je nieuwbouw woning.Studio Reverie maakt een indelings plattegrond met een voorstel in armaturen. Met één klik kom je bij de juiste website.   

 

Per ruimte vanaf €299,- ​​​

3D Sketchup

Extra optie die je boven op je interieurplan kan nemen. Je ontvangt een document met alle interieur plannen waarbij alles in 3d in getekend, met meedere foto’s van verschillende hoeken en een filmpje waardin je door de ruimte wordt genomen.

Per ruimte vanaf €599,- ​

NGNH7915.jpg
Interieur ontwerp kosten

Ontwerp op maat

 

Zoek je een  specifieke en originele oplossing voor een ruimte of meubelstuk? Dan ontwerp ik een op maat gemaakt meubel, inclusief 2D schets, technische tekening, in overleg regelen ik of jullie uitvoering en plaatsing.

 

                                 Prijs op aanvraag

Reviews

.jpg

Karin 

We worked with Sanne to help come up with handy storage solutions for our children's bed room as well as a fun and creative way to add dimension and more storage to our living room.

Sanne is collaborative and a pleasure to work with. She's not afraid to think outside of the box and is generous with her ideas.

 

We would highly recommend Sanne in any interior design + room styling project.

Carlijn-Nobels-e1489060953647.jpg

CARLIJN 

Wij hebben Studio Reverie ingeschakeld voor een interieur advies met shopping list voor de twee jongens kamers op de nieuw gecreëerde zolder verdieping.

 

Sanne van Studio Reverie was uitstekend in staat onze wensen te vertalen naar een speels maar ook rustig ontwerp, haar creativiteit en gevoel voor kleur en stijl is ongekend…

Het interieur plan komt ook in heel praktische presentatie, dit vonden we top. Je klikt op de link en gelijk bestellen! Ze heeft ons hiermee veel werk uit handen genomen.

 

Wij (en met name de jongens) zijn ontzettend blij met het resultaat!

steven 

Sanne heeft ons ontzettend geholpen met kleurkeuze en interieuradvies voor ons nieuwe huis. We hadden een maand om te verhuizen met een baby op komst en moesten dus vrij snel allerlei beslissingen nemen.

 

Sanne nam direct het heft in handen en had binnen no time een heel interieur advies. Eigenlijk veel meer dan waar we om vroegen, maar we hebben er dankbaar gebruik van gemaakt!

 

En het fijne is: je kunt haar eigenlijk altijd bellen of appen. Ze reageert direct. Fijn als je last minute keuzes moet maken over bijvoorbeeld een kast...

bottom of page