top of page

WAT ZEGT DE KLANT

JAIMIE

Een fantastisch mooi resultaat met een beetje van mezelf en van jou! Het uiteindelijke plan vonden wij echt heel gaaf om te zien, samen met het filmpje. Wat ook zeker super fijn was dat je ook bij de decoratie noemt waar het te koop is. 

B2 MAKELAARS

Wij zijn zeer blij met de service van Sanne van Studio Reverie. Sanne heeft voor ons het kantoor volledig ingericht. Van begin af aan was ze zeer actief, gaf goede adviezen, kwam met goede ideeën en had een duidelijk plan van aanpak. Sanne pakt door! Ze heeft ons volkomen ontzorgd en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Sanne van Studio Reverie krijgt van ons een dikke 10 en ik kan haar aan iedereen van harte aanbevelen.

CARLIJN N

Wij hebben Studio Reverie ingeschakeld voor een interieur advies met shopping list voor de twee jongens kamers op de nieuw gecreëerde zolder verdieping.

 

Sanne van Studio Reverie was uitstekend in staat onze wensen te vertalen naar een speels maar ook rustig ontwerp, haar creativiteit en gevoel voor kleur en stijl is ongekend…

Het interieur plan komt ook in heel praktische presentatie, dit vonden we top. Je klikt op de link en gelijk bestellen! Ze heeft ons hiermee veel werk uit handen genomen.

 

Wij (en met name de jongens) zijn ontzettend blij met het resultaat!

bottom of page