top of page

This is me

Ik ben Sanne Hordijk interieurstylist en gezicht achter Studio Reverie. Interieur Studio Reverie is ontstaan vanuit mijn liefde voor kleur, vorm en materiaal en het samenbrengen van functie en schoonheid in een interieur, terwijl het tegelijkertijd rustig en speels te maken.  Ik zit vol ideeën, heb veel gevoel voor kleur en materiaal, zie de trends ver vooruit en kan me goed in mensen inleven en ze helpen goede keuzes te maken. Bovenal ben ik een designer en ben ik oplossingsgericht en innovatief. 

Mijn missie is een droomwereld te creëren of dit nou thuis is of op werk.  

Een passie die ik jarenlang, naast mijn baan als Footwear designer bij Nike, voornamelijk heb toegepast op mijn eigen huizen. En vervolgens ook op huizen van vrienden en het kantoor van een bekende. Ik merkte dat veel mensen, zeker met jonge gezinnen, drukke banen en sociale levens, weinig tijd overhouden om ook nog een fijn thuis te creëren. En een fijn huis, welke vaak tegelijker tijd ook soms een werkplek is, is nu belangrijker dan ooit.

Hoe zou het zijn als de functies en esthetiek van de ruimtes zo goed zijn uitgedacht en uitgewerkt dat het jullie rust geeft, en letterlijk ruimte?

PORTRET aankijkend.jpg

sanne in bullets

  • Ik werk vanuit intuitie, natuurlijk heb ik ook veel kennis in huis. Maar bij interieur is er geen goed of fout er is enkel smaak en vandaar dat mijn intuitie laat spreken als het gaat om wat bij jullie past! 

  • Mijn missie is een droomwereld te creëren of dit nou thuis is of op werk.  

  • Ik ben kreeft, het waterteken dat het meest in zijn element is thuis dus niet gek dat ik deze zo mooi mogelijk wil maken!

  • Ik houdt van de natuur in gaan, wielrennen, yoga, zwemmen en van design en natuurlijk van dingen creeeren.

  • Ik heb 10 jaar als schoen ontwerper bij Nike gewerkt.

  • Ik ben afgestudeerd Mode en Product op de kunstacademie, heb gewerkt als grafisch ontwerper, stylist, mode ontwerper , schoen ontwerper en nu dus als interieur ontwerper.

  • Ik heb inmiddels meer dan 60 interieurs mogen ontwerpen.

  • Mijn droom is om in de nabije toekomst restaurants, hotels en winkels te mogen ontwerpen!

  • Ik heb 6 jaar in Zuid Afrika gewoond dit heeft mij gevormd. 

rond logo-01.png

studio reverie Interieur ontwerp 

Interieur ontwerp bureau Studio Reverie brengt met lichte ruimtes, eclectisch kleur- en stijlgebruik en veel natuurlijke materialen rust en speelsheid in interieur. Met een feilloos gevoel voor de ruimte en hun bewoners potentieel creëren wij een thuis voor jong en oud en een inspirerende werkplek voor bedrijven.

Kleur advies interieur

Ben je opzoek naar een nieuwe inrichting voor je huis of kan je kantoor of thuiskantoor wel een interieur update gebruiken?

Welkom. Leuk dat je hier bent en wil jij ook hulp met je interieur? 

Ben je opzoek naar een nieuwe inrichting voor je huis of kan je kantoor of thuiskantoor wel een interieur update gebruiken maar ben je moe van avondenlang verdwalen op Pinterest en Instagram opzoek naar interieur inspiratie?  Heb je simpelweg de tijd er niet voor? Of net een nieuwhuis gekocht en verdrink je in al de keuzes die gemaakt moeten worden.

Dan ben je voor interieurs styling en ontwerp bij Studio Reverie op de juiste plek!

bottom of page