Project

Haarlems herenhuis

Van blank canvas naar gezellig,

karaktervol en statig huis.

Ik werd door een gezin gevraagd om meer gezelligheid, karakter en volume  te geven aan hun al mooie maar behoorlijk kale Herenhuis in Haarlem.

Een totaalplan voor de keuken, woonkamer, gang, trap en kinderkamer. 

De ramen en kozijnen en trap zijn zwart geverfd om meer uitstraling te geven en één lijn te trekken met de stalen kozijnen.

Er is een steenstrip wand gerealiseerd in de huiskamer en een muur behangen met een textuur in de eetkamer om het gezelliger te maken maar ook om de akoustiek te verbeteren. We hebben gekozen voor een galerij muur in de eetkamer om het huis persoonlijker te maken. Het kleur advies is geheel uitgevoerd en de nieuwe meubels gedeeltelijk besteld.Ook zijn er meerdere kasten en meubels op maat ontworpen.

Wij zijn nog in afwachting van de eindrealisatie  van dit project .

Advies traject en interieur totaal plan voor een jaren 30 huis in Haarlem