Project

Interieurplan Artbox creative agency

Van donker hol naar licht & fris creatieve werkplaats

Door Artbox werd ik gevraagd de nieuwe inrichting te verzorgen. Het was een donkere ruimte met zwart tapijt en zwarte muren, de klant wilde meer licht en een stoere maar strakke inrichting.

Samen met de klant bedachten we het concept dat de tafels als het ware uit de vloer moesten komen. Een stalen frame werd gemaakt, ook voor het langste bureau van wel 5 meter, hier werd een multiplex blad opgemaakt met een linoleum bovenlaag.

De gietvloer die onder het tapijt was verstopt werd opnieuw gecoat in een licht groen grijs tint en de bureau's werden in dezelfde tint Forbo linoleum belegd.

Grote groene strakke lampen geven voldoende licht en maken het tegelijkertijd gezelliger (omdat het zo'n hoge ruimte is). Er is een lounge hoek gecreërd met een vintage tapijt. Er staan planten om meer CO2 te creëren en buiten een beetje binnen te halen. 

De bureau's opmaat ontworpen gemaakt van meerdere lagen multiplex met een linoleum toplaag en een stalen frame.